Criança pròpia

 

 

 

 


Tenim productes de criança pròpia

La família Parés, de llarga tradició agrícola ramadera de Vic, es dedica des de sempre a la cria selectiva de les millors vedelles. Arrel d’aquest fet, en el seu moment van decidir que la seva filla Glòria aprengués l’ofici de carnissera. Així la Glòria de ben jove es va posar a treballar a la Carnisseria de la Roser i d’en Severí en el mateix carrer Cardona. Un temps després la Roser es va jubilar, traspassant-li el negoci, que fou fundat l'any 1955. És així com a l’any 1984, es posa al capdavant de l’activitat creant el nom de Carnisseria Glòria. Tres anys mes tard s’incorpora al comerç la seva germana Ramina .

 

 

 

 

Carn de la millor qualitat i criada a la comarca

 

 

 

 

 

Productes de proximitat


Inicialment la botiga només oferia vedella i xai, com era tradició a les carnisseries i tot i que continua essent la nostra especialitat, des de fa uns anys i amb la voluntat d’oferir més varietat de productes als nostres clients, vam començar a elaborar productes del porc. Més recentment i com que la Ramina te un fill celíac, s’ha especialitzat en productes sense gluten.

Amb els anys, les instal.lacions i l’elaboració dels productes s’han anat personalitzant, sense perdre el bon fer de la tradició, i vetllant per la millor qualitat dels productes, amb el valor afegit de que els principals productes continuen venint de la criança pròpia de les granges de la família, el que ens permet oferir productes de total confiança, garantint una qualitat constant de tots els productes i en totes les èpoques de l’any .


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies.

Acceptar